Komérsial Pesawat Corporation Cina maréntahkeun tilu mesin dihasilkeun Liwang Mesin Alat Co., Ltd.

Komérsial Pesawat Corporation Cina maréntahkeun tilu mesin dihasilkeun Liwang Mesin Alat Co., Ltd. WE67K 650 * 12000 CNC pencét marake, QC11K 10 * 7000 CNC hidrolik mesin guillotine shearing na QC11K 6 * 2500 CNC guillotine hidrolik mesin shearing

WE67K 650 * 12000 CNC pencét marake

afadf

QC11K 10 * 7000 CNC guillotine hidrolik mesin shearing

qw222

QC11K 6 * 2500 CNC mesin shearing guillotine hidrolik

fdfsdf

Kirim surat anjeun keur urang bandung:

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Car


Pos waktos: Mar-24-2018
WhatsApp Online Chat !