ironworker hidrolik lathe DIW-400EL

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 110000-127000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    parameter teknis

    Tags produk

    Kuring ntroduction of Tilu Tipe

    Runtuyan baku 1.Equipped kalawan sistem nyepeng manual
    2.without Sistim cooling
    pinterRuntuyan (E) 1.Equipped kalawan sistem nyepeng otomatis
    2.Equipped kalawan sistem otomatis cooling
    -Efisiensi tinggiRuntuyan (L) 1.Equipped kalawan sistem nyepeng otomatis
    2.Equipped kalawan sistem otomatis cooling
    Sistim 3.Dual-kerja (punching sarta stasiun notching, atawa punching sarta stasiun shearing bisa duanana karya dina waktos anu sareng)

    Kaunggulan utama:

    No

    barang tambahan

    Kauntungannana

    1

    sistim hidrolik

    Japan Yuken Manifolds

    2

    elemen listrik

    Perancis Schneider

    3

    cet

    Koréa

    4

    anjing laut

    AS. UTS

    5

    kompa

    Italia Gear Kongrés na HY otomatis variabel  pompa booster, sambungan langsung

    6

    motor

    Sorangan dimekarkeun ganda-aci motor, sambungan langsung

    7

    S ystem

    A nyepeng dopt otomatis, sistem shearing jeung cooling otomatis Sistim

    8

    alat Guide

    pituduh alat ganda tina punching, sakabeh sambungan tanpa anjing laut

    9

    tekenan

    DIW-60T / 90T / 120T / 160T / 200T / 250T / 300T / 350T / 400T

    10

    material

    Ngadopsi low-alloy Q345 ,  plat baja integral

    11

    P kapasitas roduction

    800 susunan per taun, tekanan Max 400 ton;

    Max dimensi H-beam shearing: 400 * 400 * 20;

    A ble ngahasilkeun CNC mesin punching otomatis;

    Sanggup ngahasilkeun ironworker lathe kalawan CNC otomatis dahar shearing;

    12

    Sanggeus-diobral jasa

    Insinyur sadia pikeun masang, adjustment sarta pituduh pamakéan

     

    nami Pic. Fitur
    Kabinet listrik  image001 Kabinet-buka kakuatan dipareuman jeung kaamanan 24V tegangan tawaran panyalindungan sakabéh kana elemen listrik sarta labors digawé
    sistim cooling  image002 Mesin anu dilengkepan hawa otomatis Sistim ngadalikeun, mantau na ngadalikeun suhu minyak hidrolik dina status pisan stabil, Samentara éta nangtayungan tightness sahiji anjing laut, luhur-naek efektivitas ngahasilkeun.
    klep  image003 Mesin ngadopsi Grup klep hidrolik tinggi-mumpuni pikeun mastikeun kakuatan sarta credibility.
    motor  image004 kualitas motor tinggi na filter jero universal tiasa mastikeun pangropéa panggampangna tur ngaganti.
    Posisi punching  image006 Luhur sarta handap mati bisa dirobah gancang.
    porous Punch  image007 Sagala jinis punching mati bisa disilihtukeurkeun, éta bisa nyieun sagala jinis liang dina baja sudut, profiled baja jeung pelat
    lempeng Shearing  image008 desain adopts Sistim nyepeng otomatis pikeun shearing plat leuwih gancang. greatly ngaronjatkeun efektivitas waktos.
    Angle Shearing  image009 desain installs humanized na tinggi-efisiensi Sistim nyepeng otomatis, nyimpen ka labors digawé tur rising efisiensi ngahasilkeun.
    Shearing na kiyeu Posisi  image011 Desain husus bisa alus teuing motong katuhu, sudut bevel na kiyeu dina baja sudut, profiled baja jeung pelat.
    deui gauge  image013 Otomatis eureun gauge bisa disaluyukeun luyu jeung panjang shearing, bisa ngadalikeun panjangna shearing efisien otomatis
    profil Shearing  image014 Pasagi bar shearing, buleud bar shearing, sudut shearing, C-kanal shearing, abdi beam shearing
    mati  image015 Sagala jinis punches sarta mati bisa nyugemakeun syarat processing klien urang
    Ngalipet  image016 Multi V bending mati bisa disilihtukeurkeun kalawan V mati handap
    Louver punching  image017 Louver punching

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • hidrolik Ironworker  Lathe DIW-400E / DIW-400L

    No barang gelar Spesifikasina. kamanunggalan Katerangan
    1 lempeng shearing Shearing ukuran tina salah stroke (W * H) 550 * 40 mm
    Max shearing Ukuran salah stroke (W * H) 25 * 980 mm
    Panjang sabeulah 1000 mm
    Sudut sabeulah 6 º
    2 profil shearing bar kuadrat 80 mm
    bar babak 100 mm
    C-saluran 420 mm Adjustable ku urutan
    I-beam 420 mm Adjustable ku urutan
    H-beam 400 * 400 mm Adjustable ku urutan
    90 ºshearing tina sudut baja 220 * 22 mm Adjustable ku urutan
    3 Notching kakandeleun 22 mm
    rubak 120 mm
    jerona 120 mm
    4 punching tekanan punching 3500 KN
    kakandeleun 40 mm
    diaméterna Max 50 mm
    Jero ngeunaan tikoro 530 mm
    Ram stroke 100 mm
    Jumlah stroke 6 月 18 日 Kali / mnt Adjustable ku urutan
    5 Kakuatan bahan ≤450 Mpa Q235 Bahan
    6 motor kakuatan motor 37/45 KW
    kagancangan 1400 r / mnt
    7 Gemblengna diamention panjang 3800 mm
    rubak 1700 mm
    luhur 2400 mm
    Shearing / punching jangkungna plat 885/1050 mm
    8 Beurat kotor 18600 Kg
  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !