ironworker hidrolik lathe DIW-250EL

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 110000-127000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    parameter teknis

    Tags produk

    Kuring ntroduction of Tilu Tipe

    Runtuyan baku 1.Equipped kalawan sistem nyepeng manual
    2.without Sistim cooling
    pinterRuntuyan (E) 1.Equipped kalawan sistem nyepeng otomatis
    2.Equipped kalawan sistem otomatis cooling
    -Efisiensi tinggiRuntuyan (L) 1.Equipped kalawan sistem nyepeng otomatis
    2.Equipped kalawan sistem otomatis cooling
    Sistim 3.Dual-kerja (punching sarta stasiun notching, atawa punching sarta stasiun shearing bisa duanana karya dina waktos anu sareng)

    Kaunggulan utama:

    No

    barang tambahan

    Kauntungannana

    1

    sistim hidrolik

    Japan Yuken Manifolds

    2

    elemen listrik

    Perancis Schneider

    3

    cet

    Koréa

    4

    anjing laut

    AS. UTS

    5

    kompa

    Italia Gear Kongrés na HY otomatis variabel  pompa booster, sambungan langsung

    6

    motor

    Sorangan dimekarkeun ganda-aci motor, sambungan langsung

    7

    S ystem

    A nyepeng dopt otomatis, sistem shearing jeung cooling otomatis Sistim

    8

    alat Guide

    pituduh alat ganda tina punching, sakabeh sambungan tanpa anjing laut

    9

    tekenan

    DIW-60T / 90T / 120T / 160T / 200T / 250T / 300T / 350T / 400T

    10

    material

    Ngadopsi low-alloy Q345 ,  plat baja integral

    11

    P kapasitas roduction

    800 susunan per taun, tekanan Max 400 ton;

    Max dimensi H-beam shearing: 400 * 400 * 20;

    A ble ngahasilkeun CNC mesin punching otomatis;

    Sanggup ngahasilkeun ironworker lathe kalawan CNC otomatis dahar shearing;

    12

    Sanggeus-diobral jasa

    Insinyur sadia pikeun masang, adjustment sarta pituduh pamakéan

     

    nami Pic. Fitur
    Kabinet listrik  image001 Kabinet-buka kakuatan dipareuman jeung kaamanan 24V tegangan tawaran panyalindungan sakabéh kana elemen listrik sarta labors digawé
    sistim cooling  image002 Mesin anu dilengkepan hawa otomatis Sistim ngadalikeun, mantau na ngadalikeun suhu minyak hidrolik dina status pisan stabil, Samentara éta nangtayungan tightness sahiji anjing laut, luhur-naek efektivitas ngahasilkeun.
    klep  image003 Mesin ngadopsi Grup klep hidrolik tinggi-mumpuni pikeun mastikeun kakuatan sarta credibility.
    motor  image004 kualitas motor tinggi na filter jero universal tiasa mastikeun pangropéa panggampangna tur ngaganti.
    Posisi punching  image006 Luhur sarta handap mati bisa dirobah gancang.
    porous Punch  image007 Sagala jinis punching mati bisa disilihtukeurkeun, éta bisa nyieun sagala jinis liang dina baja sudut, profiled baja jeung pelat
    lempeng Shearing  image008 desain adopts Sistim nyepeng otomatis pikeun shearing plat leuwih gancang. greatly ngaronjatkeun efektivitas waktos.
    Angle Shearing  image009 desain installs humanized na tinggi-efisiensi Sistim nyepeng otomatis, nyimpen ka labors digawé tur rising efisiensi ngahasilkeun.
    Shearing na kiyeu Posisi  image011 Desain husus bisa alus teuing motong katuhu, sudut bevel na kiyeu dina baja sudut, profiled baja jeung pelat.
    deui gauge  image013 Otomatis eureun gauge bisa disaluyukeun luyu jeung panjang shearing, bisa ngadalikeun panjangna shearing efisien otomatis
    profil Shearing  image014 Pasagi bar shearing, buleud bar shearing, sudut shearing, C-kanal shearing, abdi beam shearing
    mati  image015 Sagala jinis punches sarta mati bisa nyugemakeun syarat processing klien urang
    Ngalipet  image016 Multi V bending mati bisa disilihtukeurkeun kalawan V mati handap
    Louver punching  image017 Louver punching

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • hidrolik Ironworker  Lathe DIW-250E / DIW-250L 

    No fungsi barang kamanunggalan DIW-250E / L
    1 Shearing Lempeng Sudut shearing ° 8 ° 8 °
    ketebalan shearing Max mm 40 40
    datar bar (W × T) mm 40 × 400 40 × 400
    30 × 750 30 × 750
    2 Shearing bar baja babak mm 80 80
    baja kuadrat mm 65 × 65 65 × 65
    90 ° shearing of sarua sudut baja mm 200 × 200 × 20 200 × 200 × 20
    45 ° shearing of sarua sudut baja mm 80 × 80 × 10 80 × 80 × 10
    I-beam baja mm 320 × 130 × 10 320 × 130 × 10
    channel baja mm 320 × 92 × 12 320 × 92 × 12
    3 kiyeu kakandeleun mm 18 18
    rubak mm 120 120
    jerona mm 120 120
    4 liang punching Max. ketebalan punching mm 35 35
    Max. diaméter punching mm 45 45
    tekanan punching KN 2500 2500
    Jero ngeunaan tikoro mm 550 550
    Max. panjangna stroke silinder mm 100 100
    kali stroke Kali / mnt 8 ~ 24 8 ~ 24
    5 kakuatan bahan N / mm ² ≤450 ≤450
    6 kakuatan motor KW 18,5 22
    7 Gemblengna dimensi L × W × H 3200 × 1440 × 2450 3200 × 1760 × 2450
    8 Net. beurat KG 12800 12800
  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !