Taneuh rel mesin motong laser

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 110000-127000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    1. Kalayan struktur sapasang balok na bilateral sinkron motor nyetir, mesin téh tina kaku tinggi dina struktur sarta akurasi dina prosés.

    2. Dunya generator laser kawentar, mawa-on generator laser ensures pangiriman beam stabil.

    3. Desain Unik dina sumbu motong gancang, nu nyadar ka motong speed tinggi.

    4. Beam santunan jalur eliminates cut inconsistent disababkeun ku parobahan dina panjang lintasan beam.

    5. Otomatis fokus motong sirah Gampang motong bahan béda kalayan thicknesses béda jeung ngaronjatkeun produktivitas.

    6. Langkung-sumbu synchronously ngadalikeun, motong pendekatan sirah gancang, sarta luncat fungsi nyata shorten waktu relokasi antara motong.

    7. Top precision linier pituduh rail, gear rak, akurasi tinggi jeung reliabilitas tinggi.

    8. Ukuran Badag mesin motong laser jeung desain unik dina sumbu motong gancang, nu gampang minuhan motong speed tinggi na mastikeun beungeut cut beresih.taneuh rel laser mesin motong parameter teknis


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !