Serat mesin motong laser

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 110000-127000 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 50 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    bubuka:

    mesin serat laser motong nyaéta téhnologi anyar dina taun anyar. Cai mibanda kaunggulan efisiensi tinggi, béaya rendah jeung perawatan gampang dina lambaran widang ngolah logam. LTL5 mesin motong serat laser teh produk standar internasional nu ngahijikeun up-to-date téhnologi serat sarta pangalaman sukses dua puluh taun.

     

    Fitur:

    1. diimpor sumber laser serat boga kualitas beam sampurna. transmisi serat stabil sarta dipercaya.

    2. pondok panjang gelombangna kalawan nyerep tinggi ngahasilkeun speed motong luhur.

    3. Dibandingkeun jeung laser CO2, serat laser boga efisiensi konversi listrik-poto luhur jeung ongkos jalan handap.

    4. kaku struktur gantry na dual-drive motor.

    5. Adopts diimpor precision tinggi pituduh linier rail, gear jeung rak. Boga precision tinggi na hirup layanan panjang.

    6. mode pindah gancang dioptimalkeun, boga fungsi "bangkong luncat".

    7. ngadalikeun tipe gas sarta tekanan gas otomatis, mastikeun efisiensi tinggi jeung ngolah kualitas luhur.

    8. sensor Kamampuh, sumbu Z tracing fungsi.

    8. Subregion lebu nyeuseup pikeun mastikeun lingkungan motong beresih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !