Ngeunaan urang - Qianyi International Trading (SH) Co., Ltd

Tentang Kami

Wangunan kantor

Qianyi International Trading (SH) Co., Ltd (hereinafter disebut Liwang) diadegkeun dina 1992, mangrupakeun produsén kawentar pakakas ngolah lambar logam kayaning WE67K elektro-hidrolik CNC pencét marake, WC67K hidrolik CNC pencét marake, WC67Y torsion bar synchro pencét marake, CNC tandem pencét marake, QC11Y hidrolik guillotine beam shears, QC11K CNC hidrolik guillotine beam shears, QC12Y hidrolik shears ayun beam, QC12K CNC shears hidrolik ayun beam na laser motong mesin, jsb Liwang ngawengku hiji wewengkon 60.000 méter pasagi, diantara nu ngeunaan 50.000 méter pasagi téh tina pamakéan industri. Aya leuwih ti 60 sét mesin produksi badag tur sedeng-ukuran jeung 200 pagawé di pausahaan. Kalawan produktivitas kuat sarta kualitas luhur sakabeh produk, Liwang terus ngaronjatkeun tur innovating leuwih taun sarta geus dileler ISO9001 System Quality International sertifikasi.

Salaku cabangna kaluar liwat-milik tina Nantong Liwang Mesin Alat Co., Ltd., Qianyi International Trading (SH) Co., Ltd. museurkeun kana ngembangna pasar internasional. Hal ieu husus di exporting rupa-rupa mesin logam lambar dihasilkeun Liwang ka leuwih ti 30 nagara kayaning Amérika Sarikat, Kanada, Mexico, Argéntina, Chili, Brazil, Selandia Anyar, Walanda, Australia, Malaysia, Singapura, India, Rusia, Thailand , Ethiopia, jsb

Liwang bakal salawasna lengket udagan téhnologi canggih, manajemén ilmiah, produk pangalusna, layanan timely.

Factorya11


WhatsApp Online Chat !