• banner1
  • banner2
  • banner3
  • banner5
  • banner4-2
  • buildinga kantor
  • Factorya
  • Pakét na transportationa
  • Warehousea
  • Workshopa

TENTANG KAMI

Qianyi International Trading (SH) Co., Ltd (hereinafter disebut Liwang) diadegkeun dina 1992, mangrupakeun produsén kawentar pakakas ngolah lambar logam kayaning WE67K elektro-hidrolik CNC pencét marake, WC67K hidrolik CNC pencét marake, WC67Y torsion bar synchro pencét marake, CNC tandem pencét marake, QC11Y hidrolik shears guillotine beam, QC11K CNC hidrolik guillotine beam shears, QC12Y hidrolik shears ayun beam, QC12K CNC hidrolik shears ayun beam na laser motong mesin, jsb Liwang ngawengku hiji wewengkon 60.000 méter pasagi ...

DIAJAR DEUI

Produk Artikel

WhatsApp Online Chat !