Rreth nesh - Qianyi International Trading (SH) Co., Ltd

Rreth nesh

Ndërtesa e zyrave

Qianyi International Trading (SH) Co, Ltd (në tekstin e mëtejmë Liwang) e themeluar në vitin 1992, është një prodhues i njohur i pajisjeve të përpunimit fletë metalike të tilla si WE67K elektro-hidraulike CNC Press Brake, WC67K hidraulike CNC Press Brake, bar WC67Y rrotullim Sinkronizim shtypi frenave, tandem CNC press Brake, QC11Y gërshërë të mëdha hidraulike gijotinë trare, QC11K CNC gërshërë të mëdha hidraulike gijotinë trare, QC12Y hidraulike gërshërë të mëdha ritëm trare, QC12K CNC gërshërë të mëdha hidraulike ritëm trare dhe prerja lazer makina, etj Liwang zë një sipërfaqe prej 60.000 metra katrorë, në mesin e të cilat rreth 50.000 metra katrorë janë të përdorimit të industrisë. Ka më shumë se 60 grupe të makinave të mëdha dhe të mesme të prodhimit dhe 200 të punësuarve në kompaninë. Me produktivitetin e saj të fortë dhe cilësi të lartë të të gjitha produkteve, Liwang vazhdon të përmirësohet dhe inovative me kalimin e viteve dhe ka qenë dhënë ISO9001 Ndërkombëtare të Sistemit të Cilësisë.

Si një degë tërësisht në pronësi të Nantong Liwang Machine Tool Co, Ltd, Qianyi International Trading (SH) Co, Ltd fokusohet në zgjerimin e tregut ndërkombëtar. Ajo është e specializuar në eksportimin e një shumëllojshmëri të makinave metalike fletë të prodhuara nga Liwang për më shumë se 30 vende të tilla si Shtetet e Bashkuara, Kanada, Meksikë, Argjentinë, Kili, Brazili, Zelanda e Re, Holandë, Australi, Malajzi, Singapor, Indi, Rusi, Tajlandë , Etiopi, etj

Liwang gjithmonë do të rrinë në objektiv të teknologjisë së përparuar, menaxhimit shkencor, produktet më të mira, shërbimi në kohë.

Factorya11


WhatsApp Online Chat !