• banner1
  • banner2
  • banner3
  • banner5
  • banner4-2
  • Zyra buildinga
  • factoryâ
  • Paketa dhe transportationa
  • Warehousea
  • workshopã

RRETH NESH

Qianyi International Trading (SH) Co, Ltd (në tekstin e mëtejmë Liwang) e themeluar në vitin 1992, është një prodhues i njohur i pajisjeve të përpunimit fletë metalike të tilla si WE67K elektro-hidraulike CNC Press Brake, WC67K hidraulike CNC Press Brake, bar WC67Y rrotullim Sinkronizim shtypi frenave, CNC shtypi tandem frenave, QC11Y hidraulike gërshërë të mëdha gijotinë trare, QC11K CNC gërshërë të mëdha hidraulike gijotinë trare, QC12Y hidraulike gërshërë të mëdha ritëm trare, QC12K CNC hidraulike gërshërë të mëdha ritëm trare dhe Sistem prerës me lazer, etj Liwang zë një sipërfaqe prej 60.000 metra katrorë ...

MËSO MË SHUMË

Produkte Featured

WhatsApp Online Chat !