За нас - Qianyi меѓународните трговски (SH) копродукции, ООД

за нас

зграда

Qianyi меѓународните трговски (SH) копродукции, Ltd (во понатамошниот текст како Liwang) основана во 1992 година, е познатиот производител на опрема за обработка на лим, како што WE67K електро-хидрауличен ЦПУ притиснете кочница, WC67K ЦПУ хидраулични притиснете кочница, WC67Y торзија бар синхронизација притиснете кочница, ЦПУ тандем притиснете кочница, QC11Y хидраулични гилотина зрак ножици, QC11K ЦПУ хидраулични гилотина зрак ножици, QC12Y хидраулични замав зрак ножици, QC12K ЦПУ хидраулични замав зрак ножици и ласерски машини за сечење, итн Liwang зафаќа површина од 60.000 квадратни метри, меѓу кои околу 50.000 квадратни метри се на користење на индустријата. Постојат повеќе од 60 комплети на големи и средни производствени машини и 200 вработени во компанијата. Со својот силен продуктивност и висок квалитет на сите производи, Liwang постојано подобрување и иновациите во текот на годините и му била доделена ISO9001 меѓународни квалитет систем за сертификација.

Како што е целосно во сопственост на подружница на Nantong Liwang Машинско Алатка за копродукции, Ltd, Qianyi меѓународните трговски (SH) копродукции, Ltd фокусира на проширување на меѓународниот пазар. Тоа е специјализирана за извоз на различни лим машини произведени од страна на Liwang на повеќе од 30 земји, како САД, Канада, Мексико, Аргентина, Чиле, Бразил, Нов Зеланд, Холандија, Австралија, Малезија, Сингапур, Индија, Русија, Тајланд , Етиопија, итн

Liwang секогаш ќе се држи до целта на напредна технологија, научни управување, најдобрите производи, навремена услуга.

Factorya11


WhatsApp Online Chat !