• banner1
  • banner2
  • banner3
  • banner5
  • banner4-2
  • Канцеларијата buildinga
  • Factorya
  • Пакување и transportationa
  • Warehousea
  • Workshopa

ЗА НАС

Qianyi меѓународните трговски (SH) копродукции, Ltd (во понатамошниот текст како Liwang) основана во 1992 година, е познатиот производител на опрема за обработка на лим, како што WE67K електро-хидрауличен ЦПУ притиснете кочница, WC67K ЦПУ хидраулични притиснете кочница, WC67Y торзија бар синхронизација притиснете кочница, ЦПУ тандем притиснете кочница, QC11Y хидраулични гилотина зрак ножици, QC11K ЦПУ хидраулични гилотина зрак ножици, QC12Y хидраулични замав зрак ножици, QC12K ЦПУ хидраулични замав зрак ножици и ласерски машини за сечење, итн Liwang зафаќа површина од 60.000 квадратни метри ...

НАУЧИ ПОВЕЌЕ

Избрана Производи

WhatsApp Online Chat !