Hydraulic Ironworker Q35Y-14

Short Description:


  • Potongan: US $ 110000-127000 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 50 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    parameter Technical

    Tags Product

    Aku ntroduction tigang Jinis

    Series Standard 1.Equipped karo sistem nyekeli manual
    2.without sistem cooling
    IntelligentSeries (E) 1.Equipped karo sistem nyekeli otomatis
    2.Equipped karo sistem otomatis cooling
    -Efficiency dhuwurSeries (L) 1.Equipped karo sistem nyekeli otomatis
    2.Equipped karo sistem otomatis cooling
    sistem 3.Dual-apa (punching lan stasiun notching, utawa punching lan stasiun shearing bisa loro karya ing wektu sing padha)

    Kaluwihan utama:

    No.

    aksesoris

    Advantage

    1

    sistem hydraulic

    Japan Yuken lempitan

    2

    unsur Electric

    Prancis Schneider

    3

    paint

    Korea

    4

    Seals

    USA. UTS

    5

    pump

    Italia Gear Pump lan HY otomatis kemungkinan  pump nyurung, sambungan langsung

    6

    Motor

    Dhewe berkembang pindho batang motor, sambungan langsung

    7

    S ystem

    A nyekeli dopt otomatis, sistem shearing lan cooling otomatis sistem

    8

    piranti guide

    guide piranti pindho saka punching, kabèh sambungan tanpa asu laut

    9

    meksa

    DIW-60T / 90T / 120T / 160T / 200T / 250T / 300T / 350T / 400T

    10

    Material

    Nganggo kurang-alloy Q345 ,  piring baja integral

    11

    P kapasitas roduction

    800 set saben taun, meksa Max 400 ton;

    Max ukuran saka H-Beam shearing: 400 * 400 * 20;

    A Ble kanggo gawé CNC mesin punching otomatis;

    Bisa kanggo gawé ironworker lathe karo CNC otomatis dipakani shearing;

    12

    Sawise-sale layanan

    Engineers kasedhiya kanggo nginstall, imbuhan lan guide Panggunan

     

    jeneng Pic. fitur
    Kabinet Electric  image001 Kabinet-mbukak daya mati lan safety 24V voltase tawaran pangayoman sakabèhé kanggo unsur elektrik lan upaya apa
    sistem cooling  image002 Mesin sing dilengkapi karo suhu otomatis sistem Ngontrol, ngawasi lan ngatur suhu saka lenga hydraulic ing status stabil banget, Kangge nglindhungi tightness saka asu laut, dhuwur-munggah ing efektifitas prodhuksi.
    tutup  image003 Mesin nganggo kelompok tutup hydraulic dhuwur-qualified kanggo mesthekake kekuatan lan kapercayan.
    Motor  image004 kualitas motor dhuwur lan Filter utama universal bisa mesthekake gampang pangopènan lan ngganti.
    Posisi punching  image006 Ndhuwur lan ngisor mati bisa diganti cepet.
    keropos Punch  image007 Kabeh jinis punching mati kanggo diijolke, iku bisa nggawe kabeh jinis bolongan ing baja amba, profiled baja lan piring
    plate Shearing  image008 desain adopts sistem nyekeli otomatis kanggo shearing plate cepet. nemen Ngapikake efektifitas wektu.
    Angle Shearing  image009 Desain masang humanized lan dhuwur-efficiency sistem nyekeli otomatis, nyimpen panèn apa lan Rising efficiency prodhuksi.
    Shearing lan Kedudukan Position  image011 desain khusus bisa banget Cut tengen-amba, bevel lan kedudukan ing baja amba, profiled baja lan piring.
    Back Gauge  image013 Otomatis mandeg ngukur bisa diatur sesuai karo dawa shearing, bisa ngontrol dawa shearing efisien kanthi otomatis
    Gambar Shearing  image014 Square bar shearing, babak bar shearing, amba shearing, C-saluran shearing, aku Beam shearing
    mati  image015 Kabeh jinis punches lan mati bisa gawe marem syarat Processing klien
    mlengkung  image016 Multi V mlengkung mati bisa diijolke karo V mati ngisor
    louver Punching  image017 louver punching

  • Previous:
  • Next:

  • No. fungsi item unit Q35Y-14
    1 punching Max.Capacity mm 28 * 15
    Dia (Punch) × kekandelan mm 38 * 11
    Ram Stroke mm 55
    tenggorokan mm 220
    Jumlah stroke Times / min 8
    2 nglereni Max.Thickness baja Plate mm 200 * 20
    Max.Width baja Plate mm 300 * 1 5
    Angle Shearing, Max 45 ° mm 80 * 10
    3 Angle shearing 90 ° shearing mm 127 * 12
    45 ° shearing mm 80 * 8
    4 Gambar shearing Babak Bar / Square Bar mm 40/35
    Channel / H-Bar mm 102 * 51
    T-Bar mm 76 * 10
    5 Corner Cut Kekandelan saka Steel Plate mm 10
    Max.Cutting Kapasitas mm 150 * 4
    6 mlengkung Max Proses Kapasitas mm 150 * 12
    7 Data Machine MD Motor Power KW 4
    NW KG 1400
    sakabèhé Ukuran mm 1520 × 590 × 1 700
  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !