ironworker Hydraulic lathe DIW-250EL

Short Description:


  • Potongan: US $ 110000-127000 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 50 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    parameter Technical

    Tags Product

    Aku ntroduction tigang Jinis

    Series Standard 1.Equipped karo sistem nyekeli manual
    2.without sistem cooling
    IntelligentSeries (E) 1.Equipped karo sistem nyekeli otomatis
    2.Equipped karo sistem otomatis cooling
    -Efficiency dhuwurSeries (L) 1.Equipped karo sistem nyekeli otomatis
    2.Equipped karo sistem otomatis cooling
    sistem 3.Dual-apa (punching lan stasiun notching, utawa punching lan stasiun shearing bisa loro karya ing wektu sing padha)

    Kaluwihan utama:

    No.

    aksesoris

    Advantage

    1

    sistem hydraulic

    Japan Yuken lempitan

    2

    unsur Electric

    Prancis Schneider

    3

    paint

    Korea

    4

    Seals

    USA. UTS

    5

    pump

    Italia Gear Pump lan HY otomatis kemungkinan  pump nyurung, sambungan langsung

    6

    Motor

    Dhewe berkembang pindho batang motor, sambungan langsung

    7

    S ystem

    A nyekeli dopt otomatis, sistem shearing lan cooling otomatis sistem

    8

    piranti guide

    guide piranti pindho saka punching, kabèh sambungan tanpa asu laut

    9

    meksa

    DIW-60T / 90T / 120T / 160T / 200T / 250T / 300T / 350T / 400T

    10

    Material

    Nganggo kurang-alloy Q345 ,  piring baja integral

    11

    P kapasitas roduction

    800 set saben taun, meksa Max 400 ton;

    Max ukuran saka H-Beam shearing: 400 * 400 * 20;

    A Ble kanggo gawé CNC mesin punching otomatis;

    Bisa kanggo gawé ironworker lathe karo CNC otomatis dipakani shearing;

    12

    Sawise-sale layanan

    Engineers kasedhiya kanggo nginstall, imbuhan lan guide Panggunan

     

    jeneng Pic. fitur
    Kabinet Electric  image001 Kabinet-mbukak daya mati lan safety 24V voltase tawaran pangayoman sakabèhé kanggo unsur elektrik lan upaya apa
    sistem cooling  image002 Mesin sing dilengkapi karo suhu otomatis sistem Ngontrol, ngawasi lan ngatur suhu saka lenga hydraulic ing status stabil banget, Kangge nglindhungi tightness saka asu laut, dhuwur-munggah ing efektifitas prodhuksi.
    tutup  image003 Mesin nganggo kelompok tutup hydraulic dhuwur-qualified kanggo mesthekake kekuatan lan kapercayan.
    Motor  image004 kualitas motor dhuwur lan Filter utama universal bisa mesthekake gampang pangopènan lan ngganti.
    Posisi punching  image006 Ndhuwur lan ngisor mati bisa diganti cepet.
    keropos Punch  image007 Kabeh jinis punching mati kanggo diijolke, iku bisa nggawe kabeh jinis bolongan ing baja amba, profiled baja lan piring
    plate Shearing  image008 desain adopts sistem nyekeli otomatis kanggo shearing plate cepet. nemen Ngapikake efektifitas wektu.
    Angle Shearing  image009 Desain masang humanized lan dhuwur-efficiency sistem nyekeli otomatis, nyimpen panèn apa lan Rising efficiency prodhuksi.
    Shearing lan Kedudukan Position  image011 desain khusus bisa banget Cut tengen-amba, bevel lan kedudukan ing baja amba, profiled baja lan piring.
    Back Gauge  image013 Otomatis mandeg ngukur bisa diatur sesuai karo dawa shearing, bisa ngontrol dawa shearing efisien kanthi otomatis
    Gambar Shearing  image014 Square bar shearing, babak bar shearing, amba shearing, C-saluran shearing, aku Beam shearing
    mati  image015 Kabeh jinis punches lan mati bisa gawe marem syarat Processing klien
    mlengkung  image016 Multi V mlengkung mati bisa diijolke karo V mati ngisor
    louver Punching  image017 louver punching

  • Previous:
  • Next:

  • Hydraulic Ironworker  Lathe DIW-250E / DIW-250L 

    No. fungsi item unit DIW-250E / L
    1 shearing Plate Angle saka shearing ° 8 ° 8 °
    kekandelan shearing Max mm 40 40
    flat bar (W × T) mm 40 × 400 40 × 400
    30 × 750 30 × 750
    2 shearing bar baja babak mm 80 80
    baja Square mm 65 × 65 65 × 65
    90 ° shearing saka witjaksono amba baja mm 200 × 200 × 20 200 × 200 × 20
    45 ° shearing saka witjaksono amba baja mm 80 × 80 × 10 80 × 80 × 10
    I-Beam baja mm 320 × 130 × 10 320 × 130 × 10
    Channel baja mm 320 × 92 × 12 320 × 92 × 12
    3 kedudukan kekandelan mm 18 18
    Jembar mm 120 120
    Ambane mm 120 120
    4 bolongan punching Max. kekandelan punching mm 35 35
    Max. diameteripun saka punching mm 45 45
    meksa punching KN 2500 2500
    Ambane tenggorokan mm 550 550
    Max. dawa stroke silinder mm 100 100
    kaping stroke Times / min 8 ~ 24 8 ~ 24
    5 kekuatan Material N / mm ² ≤450 ≤450
    6 daya Motor KW 18,5 22
    7 sakabèhé dimensi L × W × H 3200 × 1440 × 2450 3200 × 1760 × 2450
    8 Net. bobot KG 12800 12800
  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !