Ground ril mesin nglereni laser

Short Description:


  • Potongan: US $ 110000-127000 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 50 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    1. Kanthi struktur pasangan rohé lan kalih negari salaras motor driving, mesin punika kaku dhuwur ing sawijining struktur lan akurasi ing proses.

    2. World generator laser misuwur, nindakake-ing generator laser njamin layang Beam stabil.

    3. desain Unik in sumbu nglereni cepet, kang nyadari nglereni kacepetan dhuwur.

    4. Beam rugi path ngilangake Cut inconsistent disebabake owah-owahan ing dawa path Beam.

    5. Auto ngarahke nglereni sirah gampang kanggo Cut macem-macem bahan karo thicknesses beda lan nambah produktivitas.

    6. Kaping-sumbu synchronously ngontrol, nglereni pendekatan sirah cepet, lan mlumpat fungsi Ngartekno shorten wektu pindhah antarane ngethok.

    7. Top tliti linear guide alur, pindah rak, akurasi dhuwur lan dhuwur linuwih.

    8. ukuran gedhe mesin nglereni laser karo desain unik ing sumbu nglereni cepet, kang gampang nepaki nglereni kacepetan dhuwur lan mesthekake lumahing Motong resik.lemah ril laser machine nglereni paramèter technical


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !