Serat mesin nglereni laser

Short Description:


  • Potongan: US $ 110000-127000 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 1 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 50 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Pambuka:

    mesin Serat laser nglereni iku teknologi anyar ing taun anyar. Wis kauntungan saka efficiency dhuwur, kurang biaya lan gampang pangopènan ing sheet lapangan Processing logam. LTL5 mesin nglereni serat laser punika standar internasional kang nggabungake munggah-kanggo-tanggal teknologi serat lan pengalaman sukses saka rong puluh taun.

     

    fitur:

    1. Diimpor sumber laser serat wis kualitas Beam sampurna. transmisi Serat stabil lan dipercaya.

    2. Shorter dawa gelombang karo dhuwur panyerepan mrodhuksi kacepetan nglereni luwih.

    3. Dibandhingake karo laser CO2, serat laser wis efficiency konversi listrik-foto sing luwih dhuwur lan biaya mlaku ngisor.

    4. kaku struktur Gantry lan dual-drive motor.

    5. adopts diimpor dhuwur tliti guide linear alur, pindah lan rak. Wis dhuwur tliti lan urip dawa layanan.

    6. mode obah cepet Optimized, duwe fungsi saka "ta jump".

    7. Ngontrol jinis gas lan meksa gas kanthi otomatis, mesthekake efficiency dhuwur lan Processing kualitas dhuwur.

    8. sensor Kapasitas, sumbu Z jiplakan fungsi.

    8. Subregion debu kanggo mesthekake lingkungan nglereni resik.


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !