About us - Qianyi International Trading (SH) Co., Ltd

Babagan awake dhewe

bangunan kantor

Qianyi International Trading (SH) Co., Ltd (hereinafter diarani minangka Liwang) didegaké ing taun 1992, iku sawijining perusahaan misuwur saka peralatan Processing sheet metal kayata WE67K panitahan-hydraulic CNC penet brake, WC67K hydraulic CNC penet brake, WC67Y puntiran bar synchro penet brake, CNC tandem penet brake, QC11Y hydraulic guillotine Beam shears, QC11K CNC hydraulic guillotine Beam shears, QC12Y hydraulic shears swing Beam, QC12K CNC shears hydraulic swing Beam lan laser nglereni mesin, etc. Liwang ambanipun kirang langkung 60.000 meter persegi, antarane kang babagan 50,000 kothak meter sing nggunakake industri. Ana luwih saka 60 set mesin produksi gedhe lan medium-ukuran lan 200 karyawan ing perusahaan. Kanthi produktivitas kuwat lan kualitas produk, Liwang tansah Ngapikake lan ningkatake liwat taun lan wis dianugerahi ISO9001 System Quality International Certification.

Minangka tambahan wholly-diduweni saka Nantong Liwang Machine Tool Co., Ltd., Qianyi International Trading (SH) Co., Ltd. fokus ing ngembangaken pasar internasional. Punika specialized ing ngekspor macem-macem mesin logam sheet diprodhuksi dening Liwang kanggo luwih saka 30 negara kayata Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Argentina, Chili, Brazil, New Zealand, Holland, Australia, Malaysia, Singapore, India, Rusia, Thailand , Ethiopia, etc.

Liwang bakal tansah kelet menyang target advance teknologi, Manajemen ngelmu, products, layanan pas wektune.

Factorya11


WhatsApp Online Chat !