• banner1
  • banner2
  • banner3
  • banner5
  • banner4-2
  • buildinga Kantor
  • Factorya
  • Paket lan transportationa
  • Warehousea
  • Workshopa

BABAGAN AWAKE DHEWE

Qianyi International Trading (SH) Co., Ltd (hereinafter diarani minangka Liwang) didegaké ing taun 1992, iku sawijining perusahaan misuwur saka peralatan Processing sheet metal kayata WE67K panitahan-hydraulic CNC penet brake, WC67K hydraulic CNC penet brake, WC67Y puntiran bar synchro penet brake, CNC tandem penet brake, QC11Y hydraulic shears guillotine Beam, QC11K CNC hydraulic guillotine Beam shears, QC12Y hydraulic shears swing Beam, QC12K CNC hydraulic shears swing Beam lan laser nglereni mesin, etc. Liwang ambanipun kirang langkung 60.000 meter persegi ...

Sinau luwih

Products Bintang

WhatsApp Online Chat !